Wat kan ik voor u betekenen?


Als freelance-fotograaf maak ik sprekende portretten, architectuuropnames en fotoreportages. Met mijn brede ervaring achter de lens en mijn achtergrond als stadssocioloog, vul ik deze "genres" breed in. Vaak vervaagt de "grens" tussen thema’s, waardoor u kan rekenen op mooie, unieke foto’s met een persoonlijke toets.  


Vanuit mijn passie voor beeld werk ik ook voortdurend aan eigen fotoprojecten, waarin ik vanuit mijn eigen persoonlijke toets een blik op de wereld werp.


Professionele fotografie


Met passie en ruime ervaring richt ik mijn lens op uw ontwerp, het event dat u organiseert, het bedrijf waar u zo trots op bent, ..., maak ik een sprekend portret en werk ik een maatschappelijke fotoreportage uit.


Beeldbewerking in functie van uw foto.


Mijn grondige kennis van fotobewerking en grafisch ontwerp laat me toe om beelden te laten spreken en extra in de kijker te plaatsen.

Een opdracht?


U kan bij me terecht voor opdrachten op individuele basis via het contactformulier op deze website of rechtstreeks via e-mail of telefoon.


Of u kan me boeken via ID/ photo agency, het fotoagentschap waar ik lid van ben.

In de uitgebreide beeldbank van het fotoagentschap kan u terecht voor het aankopen van beeldmateriaal om uw project te illustreren. Tekst en beeld© 2023, Jeroen Van Looy