Hallo.

Ik ben Jeroen, fotograaf ...

Als fotograaf richt ik me vooral op portretten, architectuur en reportages. Ik vul deze "genres" weliswaar breed in en vaak vervaagt de "grens" ertussen wel eens zodat u kan rekenen op mooie, unieke foto's.


Een architectuurreportage, een reportage van een event, een reisreportage of een fotoreportage van een (maatschappelijk) thema met een twist? Mijn achtergrond als socioloog laat me toe om mijn lens vanuit een net iets andere invalshoek op het onderwerp te richten.

Net de fotograaf die u zocht!


Als fotograaf richt ik me vooral op portretten, architectuur en reportages. Ik vul deze genres weliswaar breed in en de "grens" tussen deze genres vervaagt wel eens.

... en stedelijk socioloog.

Mijn achtergrond geeft me een extra achtergrond die ik gebruik bij het maken van een architectuurreportage, een reportage van een event, een reisreportage of een fotoreportage van een (maatschappelijk) thema. Dit laat me vaak toe om mijn lens vanuit een net iets andere invalshoek op het onderwerp te richten.

Zoekt u een fotograaf?

Ik maak met veel plezier uw portret en uw reportage; , zowel zakelijk, privé als maatschappelijk gericht. Wilt u als architect, ontwerper, ontwikkelaar, ... uw realisatie in de kijker zetten?

Kijk even rond in mijn portfolio en neem gerust contact met me op als mijn werk u bevalt.

Wilt u een print?

Dat kan. Een deel van mijn werk is ook beschikbaar als print. Ideaal voor je bureau, kantoor, inkomhal of woonruimte me op te smukken. Sommige werken maken deel uit van een reeks, andere zijn individueel te koop. De prints worden door een professionele fotodrukker gemaakt op kwalitateitspapier (Photo Pearl, Photo Luster, Photo Silk Baryta, Photo Matt Fibre) en vervolgens naar u opgestuurd. Prijzen op aanvraag.


Testimonials

Testimonials

“Lorem ipsum dolor sit amet, et amet wisi suspendisse eu vestibulum vel, malesuada magna in ultricies ipsum, class vel platea sem nulla et. Sed donec. Ultricies in etiam elit diam sem sollicitudin, varius in duis. Turpis nunc nulla leo curae elementum.”